Wij stellen uw aanbevelingen zeer op prijs. Het geeft nieuwe klanten een idee hoe wij ons werk doen. Naast het leveren van goed werk is het belangrijk dat u een goed gevoel heeft overgehouden aan het toevertrouwen van uw keuken aan ons. Dus dankuwel voor uw feedback! (Het formulier staat onderaan deze pagina)

Beste nieuwe klant,

Hierbij vindt u een aantal referenties die wij kregen van klanten. Informeer gerust bij ons. Wij komen graag langs voor advies en een prijs. Alles natuurlijk geheel vrijblijvend.

Met vriendelijke groeten, Ronald Post

Referenties klanten

Naam: Astrid & Arie Verkaik

Plaats: Midwoud

Bericht: Onze keuken was meer dan 20 jaar oud en de folie van deuren en laden liet los, en was duidelijk aan een opknapbeurt toe. We namen contact op met Ronald Post voor een offerte en er was meteen een klik en gaven de opdracht aan hem. Alles keurig gedemonteerd, gespoten en weer gemonteerd. Wij zijn heel blij met het resultaat en de keuken ziet er weer als nieuw uit. Ronald bedankt voor het geleverde vakwerk en de prettige gesprekken. We kunnen jouw hierbij aan bevelen aan iedereen die zijn of haar keuken wil opknappen.

=====================================

Naam: Arnaud Stavenuiter

Plaats: Zwaag 

Bericht: Al twee maanden genieten we nu van onze nieuwe keuken. Ronald heeft prima werk afgeleverd, werkt secuur, denkt mee en komt zijn afspraken na. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.

=====================================

Naam: Jan kempenaar

Plaats: Hauwert

Bericht: Ronald heeft onze keukenfronten opnieuw gespoten en de keuken verder afgewerkt en het resultaat was geweldig. Kwaliteit en zorgvuldigheid waren troef en alles binnen de afgesproken planning en offerteprijs. Zeer aanbevelenswaardig als je je keuken van een nieuw gezicht wil laten voorzien.

=====================================

Naam: Fam. M. Thomas

Plaats: Hoorn

Bericht: Oh de folie van mijn keuken laat los “wat nu”. Na wat speurwerk op het internet kwamen wij er achter dat er veel aanbieders zijn die deze klus wel even zouden willen klaren. 
Met de gedachten wie haal je in huis, zijn ze voorzichtig met je spullen en doen ze wat ze zeggen.
Uiteindelijk contact gezocht met www.mijnkeukenspuiten.nl Ronald Post,
wij hadden direct een klik, Ronald voldeed aan onze verwachtingen.
Er werd een afspraak gemaakt voor het demonteren van de keuken-deuren 
en – laden, deze werden zeer voorzichtig gedemonteerd en meegenomen wij werden tussendoor geïnformeerd. 
Op de afgesproken data werd alles weer netjes gemonteerd het resultaat was prachtig en onze keuken is weer als nieuw. Wij zijn Ronald zeer dankbaar en bevelen hem dan ook aan.

=====================================

Naam: Familie Groen

Plaats: Blokker

Bericht: Onze keuken zag er nog best goed uit, alleen een scheurtje in de folie van een kastdeurtje. Dat je je hele keuken ook kunt laten spuiten, daar hadden we nooit aan gedacht. Via website MijnKeukenSpuiten.nl kregen we contact met het bedrijf van Ronald Post in Alkmaar. 

Al bij de eerste afspraak met Ronald kregen we de indruk dat we met een vertrouwd persoon/bedrijf in zee gingen. Hij kwam op ons over als een zeer ervaren en deskundig man op keukengebied, echt iemand met hart voor je keuken. Ook zijn humor en verhalen maakten de contacten wel zo plezierig.

Nadat de gespoten kastdeuren terugkwamen, heeft Ronald eerst de omlijstingen van de keuken nauwkeurig en met vaste hand geschilderd. Daarna werden de kastdeurtjes en deurgrepen aangebracht en waarnodig opnieuw gesteld.

Het resultaat is verbluffend. We hebben gewoon een nieuw keuken teruggekregen. Daar zijn we Ronald uiteraard heel dankbaar voor. We hopen nog jaren plezier van onze ‘nieuwe’ keuken te hebben.

Het bedrijf MijnKeukenspuiten.nl in Alkmaar kunnen wij dan ook zeer aanbevelen aan iedereen die iets aan zijn keuken wil laten doen of wil laten veranderen.

=====================================

 Naam: Familie Vogtschmidt

Plaats: Zwaag

Bericht: Onze folie liet los en heb daarom Ronald Post benaderd na de gelezen referenties.
Man een man en woord en woord.
Perfect gespoten onze keuken lijkt weer als nieuw.
De prijs viel ook mee dus dat trok ons zeker over de streep.

Vriendelijke man en werkt heel keurig, waar vindt je dit nog tegenwoordig.

Ronald bedankt voor de goede service.

=====================================

van Westen Alkmaar

Na heel veel gedoe om de keukenkast in een andere kleur te krijgen, stuitte ik op de advertentie in het weekblad. Vanaf toen was er geen gedoe meer, alles verliep geheel volgens wens en heel vlot. Spannend was of de goede kleur gemaakt kon worden, maar ook daar kwam snel positief antwoord op. En toen was alles nog eerder klaar dan gepland! Dus eind van de dag, rammelend van de trek, ging hij niet eerder weg voor alles tot in de puntjes geregeld was. Gezellig en met humor.
Echt Ronald, we zijn nog steeds superblij met het resultaat!

=====================================
George en Afra  Wijdenes

Goedenavond Ronald 

Allereerst genieten we al een paar dagen van de ‘nieuwe’ keuken. Wat een feest. We hebben al wat leuke reacties gehad. De kleur, die ik zo spannend vond, vinden ze mooi. Dankjewel nogmaals voor alles.

=====================================
Fam. Bouws

Ronald heeft bij ons de keukendeurtjes gespoten, de vaste delen in dezelfde kleur gemaakt, een nieuw keramisch blad geïnstalleerd en in de bijkeuken kastjes geplaatst met een werkblad. Het resultaat is prachtig geworden. Dat een keuken zo anders kan voelen als je er een andere kleur op doet en een nieuw blad op legt. Al jaren hikten wij tegen de rommel aan in de bijkeuken en door de nieuwe kastjes is alles weer netjes. Een hele opluchting

Afspraken waren helder en Ronald heeft ons geadviseerd met de kastjes en werkblad.

Fijne kerels en gezellig die netjes werken.

=====================================

Fam. Hesterman Hoorn

Je komt tegenwoordig nog maar weinig mensen tegen met liefde voor het vak en die je, naast de kwaliteit, ook het gevoel geven dat je ze al jaren kent. Afspraken werden heel netjes nagekomen en alles wat ik extra wilde hebben was allemaal geen probleem. 

Vanaf offerte tot afronding was alles duidelijk. Ik zou dit bedrijf aanraden bij iedereen.

Ronald werkt snel maar vooral netjes. Het is een hele gezellige kerel met goeie humor. Ik zag erg op tegen de rommel maar in de twee dagen dat werk in beslag nam was alles ’s avonds helemaal aan kant.

=====================================

Fam. Boots Ursem

Wij hebben maar een kleine keuken en Ronald heeft de deurtjes allemaal hoogglans gespoten. Het is prachtig geworden.

Afspraken waren duidelijk en wij kregen direct een prijs. We wouden geen dure nieuwe keuken maar de deurtjes lijken weer als nieuw. De deurtjes werden opgehaald en ze waren terug voordat we het wisten.

Ronald is een vriendelijke man. Een aantal deurtjes waren een beetje scheef maar Ronald heeft alles nagekeken. 

=====================================

Fam. van Wensen Santpoort-Noord

Mijn vrouw wilde een andere kleur en een nieuw blad. Ons blad had allemaal kringen en die kregen we niet schoon. Meneer Post vond het blad er nog goed uitzien en heeft uitgezocht wat wij het beste konden doen om hetzelfde blad te houden. Ik doe veel zelf dus ik heb het aanrechtblad aangepakt en het is weer helemaal opgeknapt. Dat was een mooie besparing. De deurtjes zijn weer helemaal mooi. En de keuken ziet er helemaal nieuw uit.

Prima prijs. Daar heb je bij lange na geen nieuwe keuken voor.

Het was ontzettend gezellig met je Ronald, dankjewel.

=====================================

Fam Mols Amsterstam Noord
Onze keuken is meer dan 40 jaar oud. En het blad ook. Het blad is vervangen en de deurtjes en laden gespoten. De keuken kan er weer jaren tegenaan. Erg mooi.

Ronald is kundig en hij heeft alles opgelost wat hij tegen kwam. Vroeger werd alles heel grondig gedaan en dat kom je dan tegen als je iets anders wil. Hij heeft alle kapotte scharnieren vervangen en laatjes die aanschuurden lopen nu weer goed. Het blad was te lang voor het traphuis dus Ronald had alles bij hem om het aanrechtblad via het keukenraam te hijsen.

Alles is weer netjes. Dankjewel voor de leuke gesprekken en je bent altijd welkom voor een bak koffie.

=====================================

Fam. Weel Wervershoof
Onze keuken was aan vervanging toe en we hebben stad en land afgelopen om iets nieuws te vinden. In de krant stond mijn keuken spuiten en toen heb ik bij Ronald een prijs gevraagd. Het is een heel verschil qua geld en ik hoef niet zo nodig mijn wasbak en het gasfornuis op een andere plek dus een frisse kleur en het vervangen van de kookplaat en de oven maakt onze weer als nieuw.

De mannen zijn heel toegankelijk en ze werken heel netjes.

Heeft u ook een referentie?

Referentie