Maak een afspraak

  • Bent u tevreden over de indeling van uw keuken?
  • Maar laat de folie van uw keukendeurtjes los?
  • Of wilt u gewoon weer eens een frisse andere kleur?
  • En wilt u bij de hand genomen worden met uw keuken makeover?

De voordeligste oplossing!
Het spuiten van uw kastjes is de voordeligste oplossing om uw keuken te renoveren. Nieuwe deurtjes aanschaffen is een aanzienlijk grotere investering.
Als u tevreden bent met de vorm van uw deurtjes dan is nieuwe fronten zonde van uw geld. En met het behoud van de bestaande kastdeurtjes doet u mee aan een duurzamere wereld.

Mijn Keuken Spuiten.nl is professional in het spuiten van keukenkastjes. Wij gebruiken harde verflakken die sterker zijn dan verf die gebruikt wordt door meubelspuiters.

Hele keukenrenovatie
– Werkbladen
– Apparatuur
– Aanpassingen
Maar u wilt naast uw kastjes ook het werkblad anders en wellicht nieuwe apparatuur. Omdat ons bedrijf spuiten en renovatie in zich verenigt, kunnen wij uw gehele keuken aanpakken.
Kleine aanpassingen zoals het vervangen van een kast of het bijplaatsen ervan of het verplaatsen van een electra punt, wij kunnnen het voor u uitvoeren.
Dus uw keuken is bij ons in goede handen!


Hoe werkt het?

Als u ons uitnodigt om u te adviseren en u besluit om met ons te willen werken, dan komen wij de deurtjes, laden en passtukken demonteren. Deze nemen wij mee naar onze professionele spuiterij. Onze Meesterspuiter zorgt dan voor de rest. Zodra dit klaar is maken wij een afspraak om de fronten weer bij u te installeren. Al naar gelang de drukte is dat op dit moment binnen twee weken. De zijkanten van de kastjes wordt bij u thuis voorzien van de nieuwe kleur. Zo ook de randen van de kastjes.

Voor een nieuw werkblad is een iets langere levertijd. Betalen doet u op het moment dat wij de spullen bij u gaan leveren!

Maak een afspraak